Dromen

Alice House biedt comfortabele en kwalitatieve accommodatie voor maximaal 6 personen. De drie grote slaapkamers hebben allemaal een tweepersoonsbed en centrale verwarming.

De Droom kamer is de kleinste van de drie, maar levert toch een tweepersoonsbed. Het geeft u een unieke ervaring. De zachte kleuren en decoratieve details maken het een zeer rustige kamer, ideaal om te ontspannen na een drukke dag.

Romantisch

De Edwardian kamer brengt u terug naar de gouden eeuw voor Ieper, vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Het is voorzien van enkele typisch Belgische,  20e eeuwse decoratieve details zoals een vintage spiegel en een marmeren schoorsteenmantel. Er is ook een dubbel smeedijzeren bed.

Extra Zorg

De 'anti-allergische' kamer is speciaal ontworpen om de impact van mogelijke irritaties te verminderen, waardoor u comfortabel kunt rusten, beter kunt slapen en verfrist wakker kunt worden, zodat u echt van uw verblijf kunt genieten. Er is niet alleen gebruik gemaakt van natuurlijke verf maar ook voorzien van anti-allergie kussens en dekbedden. Het ligt op de bovenste verdieping, wat een fantastisch uitzicht over de stad garandeert.