Waar ligt Alice House?

Alice House is het dichtstbijzijnde vakantiehuis bij de belangrijkste toeristische attracties in Ieper. Het is gelegen aan het Vandenpeereboomplein 49 in Ieper.

Vanuit de eetkamer, de woonkamer en twee van de drie tweepersoonskamers heeft u direct zicht op de Sint-Maartenskathedraal, de St.-Georges Herdenkingskerk , de Lakenhalle met de Belfortoren en het In Flanders Field Museum. Net als Alice House liggen ze allemaal op hetzelfde centrale plein. Maak je geen zorgen, de kerkklokken luiden 's nachts niet, dus je hebt steeds een rustige nacht!

Kijk eens rond met google streetview. Klik op deze link en geniet nu al van het uitzicht

Honger?

Haal vers gebakken brood of Franse croissants bij de warme bakker en lokaal geproduceerd ambachtelijk vlees (glutenvrij & biologisch) van een bekende authentieke slager. Ze liggen allemaal binnen 100 meter, net als een supermarkt.

Er is een brede keuze aan tea-rooms en een verscheidenheid aan restaurants op loopafstand, die voorzien in de meeste culinaire wensen, of u nu zin hebt in een gastronomische maaltijd, chinese afhaalmaaltijden of een snelle hap.

Hoe handig

Er is parkeergelegenheid vlak voor Alice House, wat een betaalde parkeerplaats is gedurende de dag, behalve op zondag. Elke wagen heeft recht op een half uur gratis parkeren per dag. Zo handig om uw bagage uit te laden!

Net achter Alice House is er een grote parkeerplaats die 24 uur lang gratis is. Het is maar een minuutje lopen. Weet je dat het eigenlijk de enige gratis parking is in Ieper in het centrum van de stad?

Wil je wat verder gaan? Dan kan je het pittoreske middeleeuwse Brugge of de slagvelden van de Somme bezoeken. Brugge is slechts 45 minuten rijden en de Somme is minder dan 2 uur rijden. Alice House ligt er net tussenin, dus het is de ideale uitvalsbasis.

Placeholder image