Dit is je vooraanzicht
vanuit Alice House

Placeholder image

Alice House

Zin om zo lang in bed te blijven als je wilt? Ben je het beu om midden in de nacht wakker te worden door een luidruchtige hotelgast? Wil je je thuis voelen? Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met de grote toeristische trekpleisters op loopafstand?
Dan is Alice House het perfecte vakantiehuis voor u!

Als je in Alice House in Ieper verblijft, zal je een ontspannende tijd beleven. Je zal een drie verdiepingen tellend huis voor jezelf hebben!

Perfecte Vakantiewoning

Een centraal gelegen, self-catering vakantiehuis dat geschikt is voor maximaal 6 personen, Alice House voorziet in al uw behoeften.

Het geeft u de privacy van een huis, maar biedt een volledig uitzicht op de Lakenhallen (met daarin het In Flanders Fields Museum), de Sint-Georges Memorialkerk en de Kathedraal die allemaal op een steenworp afstand liggen.
De kerkklokken luiden 's nachts niet, dus een rustige nacht is verzekerd!

 

Ken je de geschiedenis van dit huis?

Alice, mijn grootmoeder, is in oorlogstijd naar Nice (Frankrijk) gevlucht. Daar ontmoette ze een andere Vlaamse vluchteling,... mijn grootvader. Toen de oorlog voorbij was, keerden ze terug naar Ieper, trouwden en starten  hun familie. Alice leefde gelukkig in Alice House tot in haar late jaren.

We willen u graag verwelkomen in hun huis, hun verhaal..