Privacyverklaring

Wat voor persoonlijke gegevens verzamelt Alice House?

Persoonlijke gegevens die u aan ons geeft. Alice House verzamelt en gebruikt de informatie die u aan ons verstrekt. Wanneer u een reservering maakt, wordt u (minimaal) gevraagd naar uw naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer.

Dit is informatie die essentieel is om contact met u als gast te houden voor, tijdens of na uw verblijf in Alice House.

Als u informatie verstrekt voor een reservering van een derde partij, moeten wij u erop wijzen dat het uw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat de persoon of personen over wie u persoonlijke gegevens hebt verstrekt, op de hoogte zijn van het feit dat u dit hebt gedaan, en hebben begrepen en geaccepteerd hoe Alice House hun informatie gebruikt (zoals beschreven in deze privacyverklaring).

Zelfs als u uiteindelijk geen reservering maakt (en wanneer u dat wel doet), verzamelen we automatisch bepaalde informatie wanneer u onze website bezoekt. Dit omvat uw IP-adres, de datum en tijd waarop u onze diensten hebt bezocht, de hardware, software of internetbrowser die u gebruikt en informatie over het besturingssysteem van uw computer, zoals applicatieversies en uw taalinstellingen. We verzamelen ook informatie over klikken en welke pagina's aan u zijn getoond.

Deelt Alice House informatie met derden?

Nee, absoluut niet. Alle verstrekte informatie zal niet op een bewuste manier worden gedeeld met anderen.

Hoe lang bewaart Alice House uw informatie?

Bij het maken van een reservering is Alice House wettelijk verplicht om uw gegevens te bewaren voor een minimale periode van 8 jaar, in verband met de facturering.

Na die periode zal Alice House uw persoonlijke gegevens verwijderen om uw privacy op het hoogste niveau te houden.

Met wie kan ik contact opnemen met betrekking tot mijn privacy?

U kunt contact opnemen met Alice House via info@alicehouse.be met elke vraag over uw privacy, opgeslagen gegevens over u of uw recht om te worden vergeten/verwijderd. Alice House is gevestigd in Ieper, Belgiƫ.